80 dkg afrikai harcsa ( konyhakész )
60 dkg burgonya
5 dkg vaj
1 fej hagyma
2 dl tejföl
2 db zöldpaprika
halfűszer, só ízlés szerint
fejes saláta a tálaláshoz
A halat kockára daraboljuk és sós vízben megfőzzük kb 10 perc alatt.
A burgonyát héjában megfőzzük kb. 15 perc alatt.
A sajtot, hagymát apró vágjuk ( reszeljük ).
A megfőtt burgonyát összetörjük, majd összekeverjük a sajttal, hagymával.
Vajjal egy tűzálló formát kikenünk és ebbe tesszük a burgonyás keverék felét, majd paprikát szeletelünk rá.
Megöntözzük tejföllel, és rátesszük a megfőtt halat, majd a burgonyás keverék másik felét.
Megszórjuk sajttal tejföllel, tetejére teszünk vajdarabokat, és 200 c fokon 20 perc alatt megsütjük.
Fejes salátával tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!