1 kg csirke vagy pulyka mell, 15-20 dkg sonka,10 dkg bacon vagy csaszar szalonna,4-6 gerezd fokhagyma,tej,so,bors,,vegeta,vagy steak fuszer keverek,10-15dkg reszelt sajt
A hust kockara vagy csikokra vagjuk ,majd 1 ejszakara fokhagymas tejbe aztatom.a hust lecsopogtetem a foghagymast tejtol ,majd fuszerezem a hust.egy jenait kivajazok es a hus felet beleteszem,erre a kockara vagott sonkat,bacont es a hus masik felet.a retegek koze tehetunk hagyma karikat is,igy szaftosabb.letakarva kb 50-60 percet parolom a sutoben,majd a fedot leveszem megszorom sajttal es zsemleszinure sutom.a sutot 190 fokra allitom amig parolom,utana vagy marad ezen a hofokon vagy 200 fokon sutom tovabb.krumplival talalom .fuszerezesnel vegyuk figyelembe ,hogy a bacon es a sonka is tartalmaz sot!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!