így még soha nem próbáltam,de nagyon csábító ,megcsinálom
80 dkg Krumpli
4 db tojás
20 dkg lecsókolbász
1 közepes fej vöröshagyma
1 csapott evőkanál zsír
1 mokkáskanál őrölt piros paprika
2 dl tejföl
Egy közepes fej vöröshagymát kevés zsíron megpárolom ráteszek egy mokkáskanál őrölt piros paprikát felengedem kevés vízzel és beleteszem a felszeletelt lecsókolbászt.
Forrás után pár percig főzöm.
A krumplit felszeletelem vékonyra enyhén sózom.
Nyersen teszem a teflon lábasba vagy tepsibe, erre kerül a felszeletelt tojás és a hagymás alaplében egy picit főzött lecsókolbász majd újra a nyers krumpli.
A levét ráöntöm és tejföllel meglocsolom a tetejét.
Alufóliával lefedem sütőben 6-6 fokozaton sütöm, mikor krumpli puha pirosra pirítom a tetejét.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!