6-8 közepes krumpli
5-6 tojás
fél liter tejföl
20 dkg sajt
20 dkg száraz kolbász
só,ételízesítő,bors.
A krumplit meghámozom,karikára vágom és a felét lerakom egy hőálló edénybe amiben sütni fogom a rakott krumplit.A kolbászt is felkarikázom,rárakom a krumpli tetejére,tojást megfőzöm,felszeletelem és kolbászra rakom.Tetejére kerül a krumpli másik fele.
Nyakon öntöm a tejföllel melyet ízesítettem sóval egy kis borsal.Reszeltem rá sajtot is,de anélkül is nagyon finom laktatós étel.
Savanyúsággal kínálom.
Megjegyzés:Én mindig nyers krumpliból készítem,nekünk így jobban ízlik.Tehát nem szoktam előfőzni a krumplit.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!