Hozzávalók: 60 dkg darált hús, 2 fej vöröshagyma 1 nagy evőkanál zsír, só, őrölt paprika 1,50 dkg krumpli, egy 450 g nagy tejföl
Elkészítése: Vöröshagymát a zsírral üvegesre pirítom,majd a húst fehéredésig keverem hozzáadom a paprikát, felöntöm annyi vízzel, hogy épen ellepje, sózom és készre zsírjára főzöm. Közben a meg mosott krumplit héjába megfőzöm. Meg tisztítom karikára vágom és sózom kevés vegetával vegyesen. A krumpli felét bele teszem egy tűzálló edénybe erre ráteszem az egész készre főzött húst a fele tejfölt majd befedem a többi krumplival és tejföllel sajttal megszórom a tetejét és 20-25 percre előmelegített sütőben át sütöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!