1 kg csirke, vagy pulykamáj. majoranna, fokhagymapor, őrölt bors, 2 cs Bacon szalonna (szeletelt)6 db tojás, zsemlemorzsa, reszelt trappista, és kevés tyúkzsír(ez el is maradhat)
A májat befűszerezem jó bőven, majorannáva, borssal, fokhagymaporral , összekeverem és 120 percig hűtőben pihen. A baconnal kibélelem a tepsit, a májat panírozom, szépen sorban rárakom a baconra, egy kis sűlt tyúkzsírral meglocsolta, és reszelt sajttal megszórtam, és újra a panírozott máj, tyúkzsír, reszelt sajt, amíg ez el nem fogy, a tetejére hajtogatom a bacont, és 220 fokra betettem a sűtőbe, majd a fele időnél visszavettem 180 fokra. 50 perc alatt kész, kihűtöttem, hogy szépen szeletelhető legyen! Csoda finom! Próbáljátok ki! Jó étvágyat kívánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!