Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » rakotthus

felvitel dátuma: 2013-11-15 17:52:44       mai nézettség: 1       nézettség: 767
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

csirke vagy pulyka mell                                                                sonka                                                                                              szalonna                                                                                       tej                                                                                                    fokhagyma                                                                                     sajt                                                                                                  so,bors,szarnyas fuszerkeverek                                                vaj vagy zsir a tal kikenesehez                                                     Gorhony- tocsni: hozzavalok:1 reszeltkrumpli,1/2 reszeltsargarepa,1 kisfej hagyma aprora vagva,reszelt fokhagyma kb. 3 gerezd,so,bors,vegeta,aprora vagott petrezselyem,liszt,tojas ami a panirozasnal megmaradt

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 100 perc

Elkészítés:

a hust tetszoleges meretu kockara vagjuk es 1 ejszakara fokhagymas tejbe aztatjuk.masnap eloveszem a hutobol es a tejet leontom a husrol.a hus felet kivajazott vagy zsirozott tuzallo talba teszem,majd a kockara vagott sonkat es utana a szalonnat is.vegul a maradek hussal befedem es fuszerezem.letakarva 180 fokos sutoben kb. 70-80 percig letakarva parolom ,majd a fedot vagy az alufoliat leveve megszorom a sajttal es zsemleszinure sutom.   ( en a fokhagymat reszelve adom hozza,mert mikor a tejet leontom rola a fokhagymat rajta hagyom.fuszerezhetjuk a tej leontese utan egybe a hust igy egyszerubb)      GORHONY-TOCSNIa hozzavalokat jol osszekeverem majd olajozott serpenyoben kisutom.oliva szeleteket is tehetunk bele. (Mikor rantotthust keszitek ezt szinten mindig elkeszitem a maradek tojas hozzaadasaval.kis gyerekeknek tokeletes ragcsalni valo.izles szerint a zoldseg varialhato igy nem unjuk meg)

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.