csirke vagy pulyka mell sonka szalonna tej fokhagyma sajt so,bors,szarnyas fuszerkeverek vaj vagy zsir a tal kikenesehez Gorhony- tocsni: hozzavalok:1 reszeltkrumpli,1/2 reszeltsargarepa,1 kisfej hagyma aprora vagva,reszelt fokhagyma kb. 3 gerezd,so,bors,vegeta,aprora vagott petrezselyem,liszt,tojas ami a panirozasnal megmaradt
a hust tetszoleges meretu kockara vagjuk es 1 ejszakara fokhagymas tejbe aztatjuk.masnap eloveszem a hutobol es a tejet leontom a husrol.a hus felet kivajazott vagy zsirozott tuzallo talba teszem,majd a kockara vagott sonkat es utana a szalonnat is.vegul a maradek hussal befedem es fuszerezem.letakarva 180 fokos sutoben kb. 70-80 percig letakarva parolom ,majd a fedot vagy az alufoliat leveve megszorom a sajttal es zsemleszinure sutom. ( en a fokhagymat reszelve adom hozza,mert mikor a tejet leontom rola a fokhagymat rajta hagyom.fuszerezhetjuk a tej leontese utan egybe a hust igy egyszerubb) GORHONY-TOCSNI: a hozzavalokat jol osszekeverem majd olajozott serpenyoben kisutom.oliva szeleteket is tehetunk bele. (Mikor rantotthust keszitek ezt szinten mindig elkeszitem a maradek tojas hozzaadasaval.kis gyerekeknek tokeletes ragcsalni valo.izles szerint a zoldseg varialhato igy nem unjuk meg)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!