Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rántot ponty szezámmagos bundába .

felvitel dátuma: 2011-12-27 15:51:08       mai nézettség: 1       nézettség: 780
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

6 sz ponty , , 2-tojás , liszt , zsemle morzsa , szezámmag ,    olaj  a sütéshez

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A tisztított ponty szeleteket sózzuk  hagyjuk állni egyórát .

Hagyományos módon panírozzuk , de a morzsába bele kavarunk , 2 kanál szezámmagot . forró olajba lassú tűzön az első oldalát lefedve  sütjük .

Sült burgonyával , savanyúsággal kínáljuk .

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.