Nagyon klassz!Régóta nem ettem ilyet!Köszi!
2 evőkanál olaj vagy kicsi diónyi zsír
1 teáskanál liszt
1-2 tojás /igény szerint/
fél liter víz
fűszerek:
őrölt kömény,
fokhagymapor,
szerecsendió őrölve,
ételízesítő,
pirospaprika / lehet csípős is /
só /ha nem elég sós az ételízesítőtől/
pirított kenyérkocka
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A zsiradékot a liszttel megpirítom / rózsaszínűre /.
A tűzről levéve hozzáadom a fűszereket.
Felöntöm a vízzel és csomómentesre, állandóan kevergetve felforralom.
Ezután beleütöm a tojást és csak addig /3 perc/ főzöm, amíg a tojás belseje lágy marad.
A pirított kenyérkockára szedve tálaljuk.
Aki szereti, néhány csepp ecettel savanykássá teheti.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!