Hozzávalók:
1 kg csirke szárnya,vegyesen combbal, 3 db tojás, zsemlemorzsa, liszt, olaj a sütéséhez,
Petrezselymes burgonya:
1,20 új burgonya, 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 ek zsír, vagy (ráma ) 1 cs petrezselyemzöld
Elkészítése: A megmosott húsokat besózom és legalább 30 percig hagyom pihentetni a sóba. Majd bepanírozom, és bő olajban kisütöm, szűrőre szoktam kiszedni és hagyom lecsurogni róla az olajt.
Burgonya készítése: A kockára vágott burgonyát sós vízbe megfőzöm, a vizet leöntöm róla. A hagymát üvegesre pirítom, majd az összevágott petrezselyem zölddel elkeverem, de ezzel már nem pirítom, és a burgonyával adom. uborkasaláta, vagy bámilyen savanyúság illik hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!