Nekem tetszik nagyon el is mentettem! Köszönöm!
A körethez
1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
5 dkg ráma
10 dkg füstöltsajt
só ízlés szerint
150 g tejföl
1 ek zsemlemorzsa
Elkészítése: krumplit jól megmossuk, héjában megfőzzük, majd meghámozzuk.
Egy jénait kikenünk margarinnal, és a kihűlt krumpli harmadát nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Megsózzuk, beterítjük vékonyra szelt hagymával, ráreszeljük a sajt felét, és margarindarabkákat is teszünk rá. Ezt végigcsináljuk a krumpli második harmadával is, majd az utolsó adag krumpit már csak tejföllel locsoljuk meg, és megszórjuk zsemlemorzsával. Előmelegített sütőben pirulásig megsütjük.Tálaláskor olvaszthatunk rá füstölt sajtot, de ez el is maradhat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!