Köszönöm az ötletet.(Héjában és nem hélyában):-)
1 kg újburgonya
4 db csirke alsócomb
étolaj
Panirhoz: tojás, liszt, zsemlemorzsa
ételizesitő,foghagymagranulátum,bors,morzsolt csilipaprika
Én jobb szeretem a combokat panirozás elött megfözni, mert igy biztos, hogy nem lesz nyers. Miután megfött befüszerezem sóval vagy ételizesitövel és borssal, majd bepanirozom és kisütöm.
A burgonyát megmosom és negyedelem. Sütés elött megföztem picit. Én tepsiben készitettem el. Kb 1 dl étolajba tettem ételizesítöt, borsot, csilit, foghagymagranulátumot és ebben forgattam át a krumplikat. Tepsibe tettem és irány a sütö, ott sülhet készre. Jobb szeretem igy mert nem tocsog a zsirban.
Párom nagymamája által készitett savanyúsággal tálaltam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!