Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rántott csirke-csíkok

felvitel dátuma: 2012-11-12 06:19:46       mai nézettség: 2       nézettség: 1602
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

- fél kg csirkecomb filézve,

- , bors, fokhagyma,

- 1 ek kókusz zsír

Bundázáshoz:

- liszt,

- 2 db tojás felverve,

- zsemlemorzsa

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 5 perc

Elkészítés:

A csirkehúst megmosom, lebőrözve, kifilézve keskenyebb darabkákra, csíkokra vágom.

Tálban sózom, borsozom, megszórom zúzott fokhagymával, levákuumozom és addig hagyom a vákuumban, amíg előkészítem az anyagokat a panírozáshoz.

A húscsíkokat klasszikus módon panírozom, egyenként megforgatom lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában.

Előmelegítek egy 24 cm-es AMC sütőelemet, kétharmad hővel, a visiotherm első zöld jelzéséig, beleteszem a kókusz zsírt - azonnal felolvad - és belerakom a panírozott húscsíkokat.

Körbepirítom őket, majd amikor minden oldaluk megsült - 1-2 perc - ráteszem az edényre a fedőt és hagyom a visiotherm jelzését kb 90 fokig felmenni.

Leveszem a fedőt és tálalom a rántott húscsíkokat.

Szakács: Zsuzsa


Film link: www.suepax.5mp.eu

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.