4 adag 80 dkg burgonya, 25 dkg paradicsom hámozott, 4 szál rozmaring, őrölt bors, só, ízlés szerint, 5 ek olivaolaj 1 kg csirke szárnya, 3 db tojás, zsemlemorzsa, liszt, olaj a sütéséhez
Elkészítése:
A burgonyát kockákra vágjuk. Egy magasabb falú tűzálló tálba tesszük.
Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk.
A rozmaring levélkéit lehúzzuk a száráról, rászórjuk a krumplira, és az ágakat is hozzáadjuk.
Meglocsoljuk olivaolajjal, lazán összekeverjük, és fedő nélkül sütőbe tesszük.
Sütőben megpuhítjuk, sütjük. Néhány percre a végén, ha van grillfunkció a sütőn bekapcsolhatjuk, hogy kissé pirultabb legyen a teteje.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!