2 db nagyobb gyenge karalábé
3 kisebb tojás
liszt, zsemlemorzsa ízlés szerint
olaj a sütéshez
1 tasak rizs
15 dkg borsó
5-6 db bimbós kel
A karalábét megtisztítjuk, le karikázzuk, sós, delikátos vízben nem túl puhára főzzük.
Ha megfőtt kiszedjük a vízből lecsepegtetjük.
Hagyományos módon panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa), és bő forró olajban sütjük.
Közben a rizst pici olajon átforgatjuk, felengedjük dupla mannyiségű vízzel, hozzáadjuk a borsót, a bimbós kelt, sózzuk, és puhára főzzük.
Egy kis vega ebéd !!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!