Minden újat érdemes kiprobálni.Finom lehet és új .
· 1 fej karfiol
A panírozó masszához:
· 10 dkg liszt
· 1 kk só
· 1/2 kk kurkuma
· 1 tk pirospaprika
· 1 kk őrölt fehérbors
· 2 evk víz
· 2 db tojás
· 15 dkg zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedve megfőzöm.
Közben elkészítem a panírozó masszát: a lisztet összekeverem a fűszerekkel (kurkuma, .bors, pirospaprika) és a sóval,tojással majd vizet adok hozzá, hogy keverhető, de ne túlságosan híg legyen. Sűrűbb palacsintatészta állagúra emlékeztessen.
Mikor kihűlt a karfiol, beleforgatom a masszába, majd meghempergetem a zsemlemorzsában.
Forró olajban kisütöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!