Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rantott palacsinta

felvitel dátuma: 2014-07-06 16:08:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1359
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
12 db palacsintahoz: 30 dkg finomliszt 3 dl csapviz 3 dl tej So,bors 1 tojas 1-2 tk olaj Olaj a suteshez Toltelek: 50 dkg daralt csirkemell Hagyma 1 nagy gerezd zuzott fokhagyma So,bors,tarkony izles szerint Keves pirospaprika 1pohar vegyes konzerv zoldborso sargarepaval 10 dkg reszelt fustoltsajt Keves olaj Besamell: vaj,liszt,tej,snidling ,petrezselyem,csipet szerecsen dio Panir: 1 tojas 2-3 ek tej So,bors Liszt Zsemlemorzsa Suteshez: olaj Tetejere: tartarmartas : mustar,majonez,tejfol,olaj,bors,cukor
Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
Elkeszitjuk a palacsintat.A hozzavalokat csomomentesre keverem es olajozott serpenyoben a szokasos modon mindket felet pirosra sutve kisutjuk a palacsintakat. Elkeszitjuk a tolteleket: Az aprora vagott hagymat keves olajon aranysargara dinsztelem,majd a daralthust hozzaadom.Addig puhitom a hust mig kifeheredik,majd izesitem: so,bors,tarkony izles szerint,1-2 csipet pirospaprika,hogy nelegyen a husunk annyira feher, es a zuzott fokhagymat is hozzaadom vegezetul.Neha megkeverve nehogy megegjen tovabb kb 5-10 percig puhitom a hust. Elkeszitjuk a besamellt: a szokasos modon vaj,liszt es tej hozzaadasabol elkeszitjuk a besamellt. Mikor elkeszult csipet szerecsen dioval izesitem.Csomomentesre keverjuk es aprora vagott snidlinget es aprora vagott petrezselyemet adhatunk hozza. Toltelek:Az elkeszult daralthust egy talba teszem es hozzaadom a reszeltsajtot es a besamellt. ( vigyazat nelegyen tul hig,mert kifolyik)Osszekeverjuk , majd a lecsepegtetett borsot repaval ovatosan hozzakeverem.Aprora vagott petrezselyemmel es snidlinggel izesitem. Megtoltjuk a palacsintakat.Minden palacsintaba teszek 1 ek tolteleket es feltekerem mint a beiglit. ( 2 oldaltfelhajtom,majd feltekerem) A megszokott modon bepanirozzuk. Eloszor beleforgatjuk a feltekert palacsintakat a lisztbe ,majd a felvert tojast beizesitem : tej,bors,so hozzaadasaval. Beleforgatom a lisztes palacsintakat a fuszeres tojasba vegul a zsemlemorzsaba es bo forro olajban mindket felet pirosrasutom.Talalhatjuk salataval,krumplival,rizzsel is. Ha szeretjuk talalasnal locsoljuk meg tartarmartassal amit izesithetunk snidlinggel. En tejföllel lelocsolva is szeretem:)
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.