Piszok egyszerű és nagyszerű. Ezzel az erővel még hagymakarikát is lehet közé tenni azzal is jó lehet.
Hozzávalók: 12 szelet parizel, a nagyobb fajta, kicsit vastagabbra szeletelve, 6 db. mackó sajt natur, 2 db, tojás, liszt, és morzsa a panirozáshoz.
Olaj a sütéshez.
Elkészítés: A sajtot kettévágom ,és rákenem a parizerre, ráteszem a másik szeletet, és jól rányomkodom. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatom. Forró olajban szép pirosra sütöm, Rizzsel,vagy zöldséges krumplival tálalom. Nekem most krumplim volt, avval csináltam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!