felvitel dátuma: 2015-10-14 18:05:46
mai nézettség: 2
nézettség: 1709
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg. pulykamáj,
liszt, tojás, zsemlemorzsa,
kevés só a panírozáshoz,
étolaj a sütéshez.
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 20 perc
Elkészítés:
A rántott pulykamáj igen finom, és látványos étel.
A májakat kettévágom, ha szükséges a hártyát eltávolítom, majd szűrőben rövid időre forró vízbe mártom. Így a májak panírozás közben is megőrzik tartásukat.
A panírozáshoz a tojásba sót keverek, majd lazán felverem a panírozás előtt. A panírozást a megszokott sorrendben (liszt, tojás, zsemlemorzsa) végzem, majd forró olajban, vagy zsírban sütöm ki a rántott májakat. Ha kisültek, rácsra szedem őket, hogy lecsöpöghessenek. Mindenféle köretet ajánlok mellé.
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.