Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rántott sajt elronthatatlanul

felvitel dátuma: 2015-04-22 11:22:14       mai nézettség: 1       nézettség: 882
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
60 dkg. trappista, vagy ementáli sajt, (esetleg más, félkemény jól szeletelhető sajt.)
20 dkg. liszt,
5 tojás,
kb. 30 dkg. zsemlemorzsa,
kevés ,
kevés tej.
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:
A sajtot ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd közepén átlósan ketté. (ez nem kötelező, csak esztétikusabb rántva)
a tejet egy tányérba öntjük, beleforgatjuk a sajtszeleteket. A tojást lazán felverjük kevés sóval, majd a szokásos módon kezdünk hozzá a panírozásnak. Először a lisztbe, majd a tojásba, legvégén a zsemlemorzsába forgatjuk a sajtszeleteket. Ha vastagabb panírt szeretnénk, a tojásba, és a morzsába ismét beleforgatjuk.
A legfontosabb dolog jön!!!
A panírozott sajtszeleteket forró !!! olajban sütjük ki. A panír így előbb szilárdul meg, mielőtt a sajt megmelegedne, és lenne ideje elfolyni.
 
A panírozás után mélyhűtőbe is teheted a szeleteket a sütés előtt, de ha forró olajat használsz, erre nincs szükség.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.