4 szelet tarja, 2 db tojásfehérje + 1 db tojás, 2 ek liszt, 2 ek zsmlemorzsa, kevés olaj amiben sül.só ízlés szerint a tarjára.
kb 15 dk sampiongomba, 2 tojássárgája, 2 teáskanálnyi cukor, pici mustár, csipetnyi só, 2 ek citromlé,3 ek tejföl.
2 nagy krumpli, pici só
Kiklopfoltam a húsikat, megsóztam, Közben meghámoztam a krumplikat felkockáztam éa feltettem az olajban sűlni. Majd bepaníroztam a tarját, liszt, tojás, zsemlemorzsa, ha a krumpli kész akkor kiszedtem és a helyére beraktam a bepanírozott tarjákat, Közben megtisztítottam a gombát én a tönkjét is apróra vágtam és feltettem egy kis sósvízben főni. Pár perc alatt készen lett, maajd hideh vízben leöblítettem és kicsavartam a víztől és beletettem az előzőleg elkészített mártásba (2 tojássárgája, cukor, mustár, citromlé és tejföl, só)
Nagyon finom reggeli lett belőle kettőnknek!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!