Főoldal » Rantotthus tekercs
felvitel dátuma: 2014-02-01 13:42:08
mai nézettség: 1
nézettség: 747
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
Pulykamell 1 nagy szelet / fo vekonyra kikloffolva,1 tojas, 1 csapott ek aprora vagott gomba ( konzerves),kb 1/4 paprika,lilahagyma izles szerint,so,bors,vegeta,eros pista,olaj a suteshez.,1 szelet sajt minden szelet husra Panirhoz: liszt,tojas,prezli
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 10 perc
Elkészítés:
A pulykamell szeleteket vekonyra kikloffoljuk,sozzuk ,borsozzuk,vekonyan bekenem eros pistaval ( lehet piros arany is).elkeszitem a a rantottat : a lilahagymat apro kockara vagom es keves olajon az aprora vagott paprikaval es a gombaval megdinsztelem,majd a fuszerezett tojast raontom es rantottat keszitek belole. ( tehetunk bele szalonnat es sonkat is). Az eros pistaval megkent husra teszek 1 szelet sajtott es erre a zoldseges rantottat.Ovatosan feltekerem,osszetuom a szelet es a szokasos modon panirozom. ( liszt,tojas,prezli) Forro olajba teszem,majd kozepes langon jol atsutom.Meg melegen talalom.Koretnek krumplit vagy rizst adunk hozza.Talalasnal tartarmartassal lelocsolom.
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!