Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ínyencség étel receptek » Részeges csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-09-23 10:05:13       mai nézettség: 2       nézettség: 2527
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók 4 személyre:

4 db egész csirkecomb

5-6 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 tk. durvára darált bors

20 dkg füstölt szalonna

2 dl száraz fehérbor

1 kk .ételízesítő

1 kk. majoránna

szárnyas fűszerkeverék

őrölt bors

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékony szeletekbe vágjuk.

Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat egy tepsibe tesszük mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát. A combok közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát Két deci fehérbort öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

Köretnek sült burgonya készült mellé.:))

Jó étvágyat kívánok hozzá.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.