Hozzávalók 4 személyre:
4 db egész csirkecomb
5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 tk. durvára darált bors
20 dkg füstölt szalonna
2 dl száraz fehérbor
1 kk .ételízesítő
1 kk. majoránna
szárnyas fűszerkeverék
só
őrölt bors
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékony szeletekbe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat egy tepsibe tesszük mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát. A combok közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát Két deci fehérbort öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Köretnek sült burgonya készült mellé.:))
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!