Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Olasz » Rizottó újhagymával, aszalt paradicsommal

felvitel dátuma: 2014-01-25 17:40:46       mai nézettség: 1       nézettség: 1483
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg rizottó rizs

1 dl fehérbor

3 szál újhagyma

6 db aszalt paradicsom

10 dkg vaj

1 l húslé

8 dkg reszelt parmezán (vagy más, könnyen olvadó sajt)

Só, bors

1 csokor petrezselyem

Előkészületi idő: 5 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

2 szál hagymát felkarikázunk, megfonnyasztjuk a vaj felén, ráöntjük a rizst. Kicsit kevergetjük, felöntjük a borral. Mikor a rizs beszívta, hozzáadunk 2 merőkanál levest. Belekockázzuk az aszalt paradicsomot, majd megvárjuk, míg a rizs beszívja a levest. Ekkor ismét felöntjük, majd fedő alatt, a kanalazgatást mindig megismételve, készre főzzük. Mikor már krémes az állaga és a rizs is puha, elzárjuk a lángot. Belekeverjük a reszelt sajtot, a maradék vajat és az apróra vágott petrezselymet. Megkóstoljuk, ha kell, sózzuk és alaposan megborsozzuk.

5 percig hagyjuk állni lefedve, közben a maradék újhagymát felkarikázzuk. Ezzel megszórva tálaljuk.

Szakács: Tetovált lány


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.