Nagyon finom, én szoktam mindenféle más zöldséget hozzárakni, borsót, - brokkoli, kelkáposzta ,karfiol,zeller, zöldbab stb is gazdagíthatja.Igaz krumplit nem. Maradék húslevest is felhasználhatjuk.
1 nagy hagyma
decinyi olaj
6-8 csirkeszárny
2-3 sárgarépa
2 zöldség
6 szem csinos krumpli,
egy csésze rizs
só,
pirospaprika, víz
Hozzávalók: 1 jó nagy hagyma,akármilyen csirke hús, én most szárnyat használtam, sárgarépa, petrezselyem, krumpli, rizs, olaj,só, piros őrölt paprika és víz.
A hagymát megdinsztelem az olajon, rá a paprika, felengedem bőven vízzel.Beleteszem a húst, sózom, kevés ételízesítőt teszek hozzá. Amikor felfő, adok hozzá karikára vágott sárgarépát és petrezselymet. Néhány kisebb krumplit meghámozok és négyfelé vágva adom hozzá, amikor majdnem készen van akkor adom hozzá a rizst a levéhez viszonyítva tegyük hozzá, hogy ne szívja meg magát nagyon a lével, kb 10 percet főzzük, elzárjuk és fedő alatt hagyjuk hogy megpuhuljon teljesen. Majdnem olyannak lennie mint a párolt rizsnek.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!