A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
A hagymát megtisztítjuk, a paprikának kivesszük a magját, a paradicsom szár részét kivágjuk (nem hámozzuk meg), új hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és beletesszük a Konyhai Mindenttudóba, amibe előzőleg a kést helyeztük. Daraboljuk.
A húst felkockázzuk. Előmelegítjük a Mesterszakács Nyeles 2,4 l-es Főzőedényt addig, míg a belecseppentett víz, gyöngyökben szét nem szalad az edény alján.
Beletesszük a húst és addig sütjük, míg szép fehér nem lesz mindenhol. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát, hagymát. (télen lehet lecsót is használni)
Meglocsoljuk a 1 ek. Oliva olajjal.
Beleöntjük a rizst és a mexikói zöldség keveréket, ráöntjük a 4 dl vizet, összekeverjük és fedő alatt puhára főzzük. Forrás után levesszük takarékra, és addig főzzük, míg a rizs felveszi a vizet és a hús szaftját.
Szükség esetén utána ízesítjük.
Ajánlott Tupperware edények:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!