Ez egy igazán nekem való recept, koszi, Aranka!
1kg csirkehús
láb feltétlenül legyen benne.
Vöröshagyma, fél fej
1 csésze rizs
1 közepes méretű paradicsom
1db zöldpaprika
őrölt, édesnemes paprika 1 evőkanálnyi
só
őrölt bors.
Csirkelábat azért teszek bele, hogy jó ragacsos legyen a leve.
A feldarabolt húst elkezdem főzni a hagymával , a zöldpaprikával, őrölt borssal, sóval.Amikor már majdnem puha, hozzáadom az őrölt paprikát, rizst, paradicsomot.Kb 10 percig rotyogtatom, a főzést befejezem,majd lefedem az edényt.
Paradicsomsalátával tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!