Nagyon szép!!:))
1 csomag mirelit zoldség (kukorica, cukorborsó, sárgarépa)
2 tojásfehérje habnak felverve
3 db fott tojás
só, bors
1 egész csirke
2-3 db krumpli
1 drb hagyma
kevés olívaolaj
A mirelit fagyos zoldséget osszekeverjuk 2 felvert tojásfehérjével, 3 db fott tojással és sóval, borssal ízesítjuk.
A csirkét megmossuk, besózzuk, majorannával és csirkefuszerrel kenjuk be nagyon alaposan.
A római tál aljára 1 sor felkarikázott meghámozott krumplit teszunk.
A csirkébe beletoltjuk a zoldséges keveréket, a csirkét a felkarikázott krumplira tesszuk.
Maradék zoldséget a csirke kozé szórjuk. 1 db hagymát negyedekre vágjuk és a maradék krumplival a tálba rakjuk. Olívaolajjal vékonyan meglocsoljuk. Ráhelyezzuk a római tál tetejét. Hideg sutoben, 60-80 percig sutjuk.
Megjegyzés: A római tálat használat elott áztassuk be hideg vízbe, annyi ideig, amennyi idot eltolt a sutoben.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!