Igen, ez nagyon finom. (Annyi a különbség, hogy én a krumplit a tepsiben visszamaradt, fűszeres olajban pirítom meg a sütőben.)
12 db csírkeszárny
1 fej hagyma
6 szem krumpli
1-1 csapott evőkanál gyros és magyaros fűszerkeverék
olaj
Egy tálba teszem a fűszereket és úgy másfél deci olajjal elkeverem,
Bele rakom a szárnyakat és jól összeforgatom vele,hogy mindenütt bevonja a fűszeres olaj.
Hagyom pácolódni úgy 20 percet,jobban átveszi a fűszer ízét.
Ezután tepsibe rakom,a hagymát és a krumplit 4 részre vágom és a hús közzé rakom.
Felöntöm vízzel,lefedem fóliával és forró sütőbe rakom.
Mikor megpuhult kitakarom és ropogósra sütöm.
Savanyú uborkát is adok hozzá.
Lányom kedvenc étele.Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!