1 kg csirke szárny
4-5 gerezd fokhagyma
1 dl olíva olaj
1 ek.só
1 kk.cayenne bors
1 kk.szárnyas fűszerkeverék
1 kk.őrölt kömény
1 csipet majoránna
1 mk.chili por /nekem füstös chili keverékem volt/
Előkészítés: A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és beleforgatjuk a szárnyakat. Egy órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A szárnyakat tepsibe vagy jénaiba sorba rakjuk és kevés vizet aláöntve sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!