Hozzávalók 4 személyre:
4 db egész csirkecomb vagy 8db felsőcomb
5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kk.ételízesítő
1 kk.majoránna
szárnyas fűszerkeverék
só
őrölt bors
2-3 ek.libazsír
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:))
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!