Roppancs
50 dkg liszt
1 kocka ráma
15 dkg dió
25 dkg porcukor(13 dkg fele a tésztába a másik fele a megszorasahoz)
1 vaniliáscukor a szórasához
A hozzávalókat összegyurjuk egy darázs maszát kapunk azt egy kicsit a kezünkbe megnyonjik és egy ha meg marad a kezümkbe egy darabban . Az jo .
Utána egy formákba kicsit púpos belenyomni és megsütni olyan 200 fokon.
Akor jó mikor kicsit barnás , kiszedni a formából és a vaníliás porcukrosba bele megforgtani.
És kész. Lehet melegen is megforgtani de lehet kicsit kihült álapotban ha meleg kicsit ráolvad a cukor de nem baj finom nagyon sokáig eláll
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!