4 db csirkecomb
4 szál sárgarépa
10 dkg vaj
40 dkg barna rizs
ételízesítő
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
cukor
étolaj
só
Előkészítés:A sárgarépákat megtisztítjuk,felkarikázzuk.A csirkecombokat kicsontozzuk úgy,hogy lehetőleg a hús egyben maradjon.Sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Elkészítés:A rizst sós,vegetás bő vízben megfőzzük,leöblítjük,kevés olvasztott vajjal átkevrjük.A sárgarépát vajon megpároljuk,ízesítjük sóval,borssal és pici cukorral/haszükséges/A csirkecombokat grillen vagy serpenyőben átsütjük. A megsült combokat a rizzsel és a párolt sárgarépával tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!