1 házinyúl májjal és vesékkel együtt
5 db rozmaring ág
5 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
egy kevés őrölt feketebors
1 kiskanál piros paprika
tengeri só
1,5 kg megtisztított és félbevágott burgonya
1dc főzőtejszín
Nekem olyan szerencsém van, hogy gyakran kapok rokonoktól házinyulat ajándékba.A húsa nagyon egészséges, nincs benne choleszterol.Mindenkinek ajánlom .
Egy nagyobb, és mélyebb kiolajozott tepsire rakom a felszeletelt, vagy egész megsózott nyulat a belsőségekkel, megszórom a rozmaringgal, a durvára vágott fokhagymával, körberakom a megsózott burgonyával. Az egészet enyhén megszórom a borssal, és meglocsolom a tejszínnel.
180 fokon ,alufólia alatt sütöm 1,5 óráig.Azután a fóliát leveszem, megkenem a paprikával, és sütöm úgy 10 percig.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!