Elkészítés A Friss körtét megpucoljuk gerezdekre vágjuk. A sütő rummal meglocsoljuk és addig hagyjuk ebben állni amíg elkészül a tésztánk ,addig megszívja magát . A margarint kikeverjük a cukorral, vanillincukorral, tojásokkal és a rum aromával majd belekeverjük az 1 dl tejet. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a masszához adjuk. A tészta 1/3-át egy kivajazott kuglófformába öntjük és ráhalmozzuk a feldarabolt rumos körtét ,amit lecsepegtettünk elötte . A maradék tésztába belekeverjük a kakaóport és egy pici tejet, majd a körte tetejére öntjük. Majd mehet a sütőbe közepes hőfokon megsütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!