Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sajtkolbász

felvitel dátuma: 2023-10-22 15:31:18       mai nézettség: 1       nézettség: 63
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
  • 50 dkg trappista sajt
  • 30 dkg füstölt sajt
  • 1 fej fokhagyma
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt kömény
  • majoranna
  • 5 dl olaj
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

Sajtból van a kolbász, nem csak a hold!
45 éve tanultam ezt a receptet is, amikor vegetárius lettem.
Lereszelek 30 dkg füstölt sajtot, hozzá 50 dkg trappistát vagy más félkemény sajtot.
A sajtokat a reszelő nagy lyukú részén reszelem le.
A reszelő kis lyukú részén hozzáreszelek 1 szép fej fokhagymát.
Szórok rá bőven őrölt pirospaprikát, ízlés szerint őrölt köményt, majorannát.
(Aki szereti, tehet hozzá kolbász fűszerkeveréket. Ha van, nagyon jó bele a füstölt őrölt pirospaprika.)
Összekeverem.
5 dl olajat melegítek (lehet többet is, mert nagyon finom lesz az olaj íze, főzéskor felhasználom).
Beleteszem a sajtkeveréket, jól összeolvasztom, kevergetve.
Majd fóliára kiszedem, és feltekerem kolbász formára.
Hűtőbe teszem megdermedni, és máris szeletelhető.

Az ízes olajat üvegbe töltöm, főzéshez felhasználom. 

Szakács: Teca


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.