Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel receptek » Sajtkosár

felvitel dátuma: 2011-10-20 22:52:43       mai nézettség: 2       nézettség: 2877
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

40 g reszelt parmezán

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 24 perc

Elkészítés:

A sajtot durvára reszeljuk. Egy nagyobb serpenyot szárazon felhevítunk és a kupac sajtot egyenletesen eloszlatjuk a serpenyo kozepén, torekedve már most a 9-10 cm átméroju kor kialakítására. A sajtból a zsír elkezd kisulni, majd pár perc elteltével annyira osszeáll/megkeményedik, hogy egy lapáttal óvatosan alányúlva megfordíthatjuk és a másik oldalát is átsutjuk (ez már kevesebb idot vesz igénybe). Amikor aranyszínu a sajtpalacsinta mindkét oldala, kivesszuk a serpenyobol és egy lefelé fordított betottes uveg tetejére tesszuk és lefelé hajtjuk a széleket, ezáltal tálacskát formálva. Néhány pillanat alatt megkeményedik a fricó és leemeljuk a sablonról.

Ebben tálalhatjuk a salátát.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Marcsi64 2011 október 21

Nagyon ötletes, ügyes dolog.

0/10 SkAndi 2011 október 21

Koszonom! :))

10/10 Hani 2011 október 21

Nagyon jó!!!!

0/10 SkAndi 2011 október 22

Koszi, Hani! Én a hagymaleveshez ettem :D

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.