6 sz karaj , 6 sz sonka felvágott , 6 sz trappista sajt , kevés tej , fokhagymás só . liszt , 2 tojás , zsemle morzsa a pnírozáshoz , olaj a sütéshez .
50 dkg tisztított burgonya , kevés margarin ,és tej
A hús szeleteket ki kloffolom fokhagymás tejben 1-2 órát áztatom .
Le öntöm a tejet és minden szelet húsra teszek 1 sz sonka felvágottat . 1 sz sajtot ketté hajtva a hús hél oldalára teszem . Rá hajtom a hús másik részét és duplán panírozom . Bő forró olajban, első oldalát le fedve ,lassú tűznél sütjük .
Közben a burgonyát sós vízben meg főzzük . Ha kész leszürjük ,össze törjük , és a margarinnal ,tejjel jól ki kavarjuk .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!