Elkészítés:
A hozzavalokbol készítsük el a tesztat,és 4 cipot formaljunk belőle.A vajat és a sajtot habosra keverjuk.A cipokat nyujtsuk vékonyra ,4 egyforma téglalap alakúra .A tölteléket osszuk 4 részre és kenjük ra a kinyújtott tésztára ,majd egyenként tekerjuk fel A hosszabbak oldalánál .4 feltekert roladot kapunk. A feltekert rudakat 1 éjszakára hutobe tesszük.Sutes elott vekony szeletekre vágjuk,sutopapirral belelt tepsibe tesszük.220 fokra elomelegitett tepsiben világos ra sütjük.A maradék roladokat a fagyasztoban tarolhatjuk.A fagyasztobol elő éve annyira olvasztom ki,hogy szeletelheto legyen és 220 fokos elomelegitett sütőben szinten világos ra sütjük. ( erdemes dupla adagot készíteni és a fagyasztoban tarolni. ) Szoktam ugy is készítenia tölteléket ,hogy a sajtot felezem.Fele sajt trapista a másik fele füstölt sajt.Nagyon finom lesz tőle.
Szakács: evi