Nagyszeru recept, gyonyoruen néznek ki a tányéron. Gyorsabban elkészul, mint a kelt tészta, a héten biztosan kipróbálom.
A tésztához:
25 dkg finom liszt
12,5 dkg margarin
1 cs.sütőpor
1 dl hideg tej
só
A töltelékhez:
12,5 dkg margarin
25 dkg trappista sajt
só
őrölt fehér bors
Előkészítés:A margarint elmorzsoljuk a liszttel,hozzáadjuk a sót,sütőport és a tejet.Begyúrjuk a tésztát és három egyenlő nagyságú gombócot formázunk belőle.A margarint összegyúrjuk a sajttal,sóval,borssal és szintén három részre osztjuk.
Elkészítés:A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk,rákenjük a sajtos tölteléket és felgöngyöljük.A rudakat ujjnyi vastag karikákra vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.Előmelegített sütőben 25-30 perig sütjük.
Gyors vendégváró falatok.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!