Ügyes. Ezt én is elkészítem. Tuti sikere lesz és fincsi is.
A csirkemellet ízlés szerinti vastagságú csíkokra vágjuk, és megsózzuk.
A panírozáshoz a mennyiséget a csirkemell mennyisége határozza meg.
Hozzávetőlegesen 2 tojáshoz kb 1 kis fej vöröshagyma kell.
A hagymát nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük, és összekeverjük a tojással, sózhatjuk borsozhatjuk.
A sajtot a zsemlemorzsához keverjük.
A csirkemell csíkokat bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa és forró olajban kisütjük.
A megmaradt tojás sem vész kárba:
összekeverjük a sajtos zsemlemorzsával és így a prézlit is kisütjük.
Bármilyen körettel fogyasztható (és sültkrumplival és céklával tálaltam).
Készíthetünk hozzá tartár mártást is.
Akár TV nézős nasinak is készíthetjük a nagyon vékonyra vágjuk a húst.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!