Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sajtos gombakrémleves

felvitel dátuma: 2012-01-29 08:36:52       mai nézettség: 1       nézettség: 1573
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg gomba

1 fej vöröshagyma

5 dkg vaj vagy margarin

2 dl főző tejszín

1 ek.kukoricaliszt vagy étkezési keményítő

ételízesítő

őrölt fehér bors

petrezselyem zöld

15 dkg trappista sajt

zsemle vagy szeletelt rozskenyér pirítósnak

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Előkészítés:A gombát alaposan megmossuk,felszeleteljük.A vöröshagymát finomra vágjuk.

A vajon megdinszteljük a hagymát,rátesszük a gombát,sózzuk,borsozzuk és ételízesítőt adunk hozzá majd 10-15 percig pároljuk.Robotgéppel vagy botmixerrel leturmixoljuk a gombát, felöntjük a kívánt mennyiségre.Pár percig forraljuk majd a liszttel /vagy keményítővel/ elkevert tejszínnel besűrítjük.Beletesszük a sajt 2/3 részét egyet forralunk rajta majd levesszük a tűzről.Zsemle vagy rozskenyér szeleteket pirítunk,megszórjuk reszelt sajttal és a levessel tálaljuk.

étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.