4 db csirkemell filé
20 dkg gomba
20 dkg trappista sajt
1 fej vöröshagyma
8 szelet bacon
5 dkg vaj
1 fej lila hagyma
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük. A lila hagymát vékony szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg a levét elfövi. Még melegen belekeverjük a sajtot. A csirkemellekre teszünk 2-2 szelet bacont, majd a gombás tölteléket és 2-3 szelet lila hagymát. A húst összehajtjuk, bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Párolt zöldséget és baconbe csavart zöldbabot készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!