Elkészítése:
A karajt kissé kiveregetjük,és enyhén besózzuk.Félretesszük,és a panírt előkészítjük.
A morzsába fokhagymaport,sót,és borsot keverünk,majd 3 dkg parmezánsajtot,és a vágott medvahagymát.Felverjük a tojásokat,és 2 ek lisztet keverünk hozzá,hogy sűrű legyen.Ebbe a tojásos masszába mártjuk a hússzeleteket,és a fűszeres morzsába.Egy sütőtepsit kibélaelünk alufóliával,és megöntözzük olivaolajjal.Erre fektetjük a panírozott húsokat sorban.A tetejüket vajforgáccsal szórjuk meg,hogy finoman beleolvadjon sűléskor a húsba,és átadja kellemesen az aromáját.Előmelegített sütőbe toljuk,és alsó-felső sütésen süssük 170 fokon szép aranybarnára.Mielőtt elkészülne,mindegyik tetejére kupacoljuk a reszelt füstöltsajtot,és amikor ráolvad vegyük ki a sütőből.A hullámos burgonyát olajban kisütjük,és a végén a zsályaleveleket dobjuk a forró olajba,és pár másodperc alatt ropogósra sütjük.Tálaljuk a burgonyával a hús mellé,és salátával,paradicsommal,vagy tetszés szerinti salátával kínáljuk.