Gusztusos,remek étel.
60 dkg pulykamell
2 tojás,
só
3 db. medvesajt
5 kanál simaliszt
10 dkg reszelnivaló sajt Eidam
olaj a sütéshez.
grillpor 2 kanál
Uborka,
paradicsom,
bazsalikom a diszittéshez
A pulykahúsból (mellből) levágok 4 szép szeletet, majd begrillporozom.
Az egyik oldalát megkenem 1 db. medvesajttal.
Lisztbe, tojásba bemártom és forró olajban kisütöm.
Megszórom durván reszelt sattal.
Ez lesz a tenger habja és lehet rátenni a fehér vitorlásokat, amely szállítani fogja a következő pulykahúst!
A díszítéshez paradicsom, uborka, sajt, bazsalikomlevéllel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!