Finom lehet!
20 dkg rizs
1 db tojás
1 cs snidling vagy 2 szál újhagyma
só
őrölt fehér bors
ételízesítő
20 dkg trappista sajt
zsemlemorzsa
1 ek.szezámmag
étolaj a sütéshez
A rizst megfőzzük,langyosra hűtjük.A snidlinget apróra a sajtot kb 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
Elkészítés:A rizsbe keverjük a snidlinget,tojást.Ízesítjük borssal ételízesítővel,sóval ha szükséges.
A rizsből golyókat formázunk és mindegyik közepébe egy-egy sajtkockát teszünk.Megformázzuk és szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Joghurtos salátát készítettem mellé de adhatjuk köretnek is.Sűlt húsok mellé is finom!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!