Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Sajtos tejszínes rakott pulyka

felvitel dátuma: 2015-03-27 16:52:33       mai nézettség: 1       nézettség: 1272
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

50dkg pulykamell filé

1         db pritamin paprika

15dkg reszelt  sajt

1    kiskanál pulyka fűszersó

2          dl tejszín

1 evőkanál só

3 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

1 csomag 6 db-os lapka sajt

pici olaj a tepsibe

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Elkészítés:

A pulykamell szeleteket besózzuk majd egy kiolajozott tepsibe elhelyezzük .Közben a tejfölt kikeverjük a tejszínnel ,pici sóval és a fűszerrel .Beleaprítjuk a keverékbe a fokhagymákat .Jól elkeverjük .Ezután a pulyka szeletekre karikázzuk a vöröshagymát és meglocsoljuk szépen egyenletesen a keverékkel ,erre rakunk egy sor vékonyra szelt pritamin paprikát. majd a lapka sajtokat .Ismét meglocsoljuk a keverékkel és a tetejére szórjuk a reszelt sajtot.

180 fokos sütőben 35 percig sütjük lefedve és utána 5 percet fedő nélkül,hogy a sajt megpiruljon. Hozzá rizst és zöldségeket tálalunk.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.