Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( zsemlemorzsa ) » Sajttal töltött pulykamell

felvitel dátuma: 2011-02-11 14:02:37       mai nézettség: 1       nézettség: 1824
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Pulykamell: 0,60 kg
Sonka: 0,08 kg
Sajt: 0,08 kg
Liszt: 0,10 kg
Gomba: 0,20 kg
Tojás: 2 db
Zsemlemorzsa: 0,15 kg
Őrölt bors: ízlés szerint
Só: ízlés szerint
Burgonya: 0.80 kg
Zsír vagy olaj a kisütéshez
Citrom karika: 4 db
friss zöldség a díszítéshez

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, nagyon picit megsózzuk.

A töltelék anyagokat aprókockára vágjuk, ( sonka, gomba ), majd összepirítjuk, a reszelt sajtot a kihűlt töltelékbe keverjük, és fűszerezzük.
Vékonyra kiklopfolt pulykamell egyik felére helyezzük a tölteléket, majd a másik felét ráhajtjuk. Csak annyi tölteléket tegyünk bele, hogy eligazítva ne essen ki belőle a töltelék 8 esetleg ha sok a töltelék lehet fogpiszkálóval körbezárni, de ez esetben sütés után ne felejtsük el kiszedni a kész sültből ), majd bepanírozzuk ( liszt, tojás, zsemlemorzsa ) és forró, bő olajban vagy zsírban kisütjük. majd egy kicsit oldalasan ketté szeljük.

A burgonyát megtisztítjuk, szeleteljük, és azt is kisütjük.
Tálaláskor friss zöldséggel, citrom karikával ízlésesen díszítjük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.