Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( zsemlemorzsa ) » Sajttal,sonkával töltött csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-05-16 17:24:15       mai nézettség: 1       nézettség: 1749
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

8 db csirke felső comb

8 szelet trappista sajt

8 szelet sonka vagy füstölt tarja

szárnyas fűszerkeverék

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

1 tk.szezámmag

1 tk.lenmag

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

Elkészítés:  A hús egyik oldalára rakunk egy szele sajtot és egy szelet sonkát vagy füstölt tarját. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük. A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.