Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hidegtál étel receptek » Sajttekercs

felvitel dátuma: 2014-01-25 09:38:36       mai nézettség: 1       nézettség: 1565
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 30dkg  edami sajt(Azért edami,mert azt olvastam hogy ezt könnyebb nyújtani,mint pl.a trapistát)
  • 10dkg vaj
  • 30dkg sonka
  • 1 doboz sajtkrém,vagy 1 tömlős sajt
  • 5 kemény tojás
  • petrezselyem
  • 1 kisebb lila hagyma
  • mustár
  • fehérbors
Előkészületi idő: 45 perc


Elkészítés:

A sajtot folpackba csomagolom majd sütőzacskóba teszem és forrásba lévő vízben 25-30 percig főzöm.
A tojásokat megfőzöm kettéválasztom .A sárgájához hozzákeverem a vajat,az apróra vágott lila hagymát,mustárt,sót,borsot.A fehérjét apróra vágom és a sajtkrémbe forgatom az apróra vágott petrezselyemmel.
Amikor a sajt teljesen megolvadt deszkára borítom és kinyújtom.A deszkát előtte meg lehet kenni olajjal,hogy könnyebben feljöjjön majd a sajt.
Rákenem a tojásfehérjés sajtos krémet,majd egymásmellé fektetem a sonkát végül rákenem a tojássárgát is..Szorosan feltekerem és folpackba csomagolva a hűtőbe pihentetem minimum 4-5 órát.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.